Telefon ++49 5156 99 00 04  contact@normandie-locations.fr

FR EN NL

 Vakantiehuizen en vakantiewoningen in Normandië

Met een bekoorlijk landschap, prachtige zandstranden en steile kusten, alsmede historische steden lokt Normandië ieder jaar vakantiegangers naar het noordwesten van Frankrijk. Ver verwijderd van het massatoerisme en de stedelijke hectiek kan men hier in een van onze Normandische vakantiehuizen  zijn zorgen achter zich laten. De invloed van de warme golfstroom zorgt het gehele  jaar door voor een aangenaam mild klimaat en een overvloedige vegetatie.

 Basse Normandië – Departement Calvados

Midden in dit Franse  gebied vol afwisseling liggen onze Normandische vakantiehuizen in de nabijheid van  het strand. Op onze landkaart van Normandië vindt u een overzicht van de ligging van de huizen. Onze huizen bieden de vakantiegangers die in natuur en cultuur geïnteresseerd  zijn de  mogelijkheid om in een landelijke ambiance het land en de mensen te leren kennen.

De “kleine gasten” worden meestal direct door het strand aangetrokken, waar de mogelijkheden om te spelen en te sporten bijna onbeperkt zijn. Ook viervoeters zijn in onze Normandische vakantiewoningen respectievelijk vakantiehuizen, waar ze veel plaats hebben om te spelen en te dollen (ravotten) , van harte welkom.        

Alles bij elkaar bieden de zeer gevarieerde recreatieve mogelijkheden een perfect kader voor uw vakantie in Normandië – hetzij als gezinsvakantie, groepsreis, uitstapje met vrienden of een vakantie met de hond.


 Bosse vakantiehuizen - Laat Normandië op u inwerken

Wij – de familie Bosse – hebben onze natuurstenen huizen gerestaureerd en in de typische stijl van Normandië ingericht. De meeste van de ten dele antieke meubels zijn afkomstig uit Normandië en werden liefdevol weer opgeknapt. Voor het grootste deel was het mogelijk om de mooie natuurstenen wanden en de oude balkenzoldering van de vakantiehuizen bloot te leggen. Samen met de inrichting dragen ze bij tot een gemoedelijke, rustieke sfeer en weerspiegelen daarmee een stukje van de manier van leven in Normandië.

Op de volgende pagina’s vindt u een overzicht en gedetailleerde beschrijvingen van de huizen en woningen. Normandië heeft veel te  bieden voor een vakantie vol afwisseling! Wij hebben voor u vakantietips samengesteld met een selectie uit excursies, uitstapjes  en opties om te sporten in Normandië. Verder vindt u informatie over het weer, aankomst en een grote selectie foto’s uit Normandië. Zowel het strand als ook de meeste eindbestemmingen van de uitstapjes  zijn in de directe omgeving van onze vakantiehuizen. De door onze gasten aanbevolen en zelf geteste vrijetijdstips vindt u niet in iedere reisgids! Graag  vullen wij onze site aan  met uw eigen verslagen van de belevenissen in Normandië. Verder vindt u een overvloed aan  informatie over Normandië alsmede tips voor vrijetijdsactiviteiten.

Als u geïnteresseerd bent in een huis of verdere vragen heeft, belt u ons dan alstublieft op.  Wij zijn dagelijks telefonisch voor u bereikbaar op 05156990004. Of  u gebruikt  eenvoudig het contactformulier, om ons uw vraag om inlichtingen te sturen.  Wij melden ons per omgaande bij u  per e-mail of  telefonisch.